Science - Idrætshøjskolen Aarhus
Science

Gå på opdagelse i naturvidenskaben

Science er for dig, der er nysgerrig på at udforske naturvidenskabens mange spændende problemstillinger, hvad enten det er med et drive af interesse eller med henblik på fremtidig studievalg inden for naturvidenskab, teknik eller sundhed. Du vil møde nærværende, entusiastiske og engagerede undervisere og forskere i Science fra blandt andet Aarhus Universitetet. De vil bringe dig tættere på naturen og videnskaben gennem opfindsomhed, oplevelser og løsningsorienterende tilgange.

Science 2

Overvejer du science som studieretning?

Vælger du Science, får du både et indblik i den naturvidenskabelige verden, som et evt. springbræt til en fremtidig uddannelse inden for naturvidenskab, ingeniørfag eller teknologi og en indsigt i de naturvidenskabelig problemstillinger, således at du vil kunne engagere dig politisk og praktisk i de globale udfordringer.

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Livet på #IHAARHUS

Scroll til toppen