Kulturfag - Idrætshøjskolen Aarhus
Kulturfag

For dig, der er nysgerrig på verden omkring

Vores Højskolefag Kulturfag er for dig, der gerne vil udvide din horisont, mærke verden og følge med i, hvad der sker omkring dig. Her får du mulighed for at udvikle dig som debattør, når vi diskuterer mange forskellige spændende emner. Det er også en god mulighed for at få et godt indblik i og kendskab til din – måske – kommende studieby, når vi besøger byens rum i Aarhus. Og så er Kulturfag også for dig, hvis du er nysgerrig på at mærke, hvordan livet leves af dem på kanten af samfundet – nogen, du kommer til aktivt at gøre en forskel for igennem vores frivillighedsprojekt.

Kulturfag

Besøgsven, bartender og børns legepatrulje

I Kulturfag tager vi udgangspunkt i det, der sker omkring os, og vi udnytter “storbyens” mange muligheder, mærker byens puls, dyrker de kulturelle rum og de gemte perler. Med andre ord flyttes undervisningen ofte ud i byen. Det, der sker omkring os, er også muligheden for at hive verden ind. Vi diskuterer, lytter og bliver klogere på hinanden og de temaer, som fylder noget i samfundsdebatten. Ofte tager diskussionerne udgangspunkt i de ture, vi er på i byen. Sidst, men ikke mindst, tager vi ud og laver frivilligt arbejde, når vi blandt andet er besøgsvenner på plejehjem, legepatrulje for socialt udsatte børn, bartendere på en non-profit bar og meget mere.

Undervisere

Emma Buch Bjerre

Emma Buch Bjerre

Underviser i Fitness og Kulturfag
Sia Lanstorp

Sia Lanstorp

Underviser i Triatlon, Psykologi, Din Stemme, Kor og Kulturfag
Mads Jakobsen

Mads Jakobsen

Underviser i Badminton, Move, Ski & Snowboard, Film og Kulturfag

Mads har stor erfaring med kulturfagsundervisning på både engelsk og dansk.

Søren Sinnbeck

Søren Sinnbeck

Underviser i Fodbold og Kulturfag

Søren er manden, der i tidernes morgen skabte Kulturfag her på IHÅ. Han er uddannet lærer og har samtidig en kandidatgrad i Statskundskab, og så kender han Aarhus ud og ind, er debatpilot og har arbejdet i øvrigt frivilligt på en masse projekter i byen.

Sofie Kruuse

Sofie Kruuse

Underviser i Dans, Ung til Ung-mentor og Kulturfag

Sofie har undervist i kulturfag på IHÅ de sidste 5 år.

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Livet på #IHAARHUS

Scroll til toppen