Eventmageri

Har du en projektarbejder gemt i maven?

Eventmageri er Højskolefaget for dig, der godt kunne tænke dig at prøve kræfter med projektarbejde. Du vil komme til arbejde med praktiske projekter og lære at organisere, planlægge og styre et projekt eller en event frem til afholdelse. Sammen med dine højskolevenner vil I komme igennem alle de processer, der er nødvendige for at kunne skabe et godt arrangement for jeres gæster. Du får nogle unikke egenskaber, som du vil kunne bruge i mange forskellige sammenhænge resten af dit liv.

Eventmageri

Vær med til at arrangere en festival

Skolens store musikfestival, IHÅ Musikfestival, er en af de opgaver, der skal løses hvert forår. Hele vores skole bliver omdannet til en miniudgave af Smukfest, og det er dig og dine venner fra Eventmageri, der står bag hele arrangementet i samarbejde med Elevforeningen. Derudover kommer I også til at arrangere andre sjove events for resten af højskolen og kommer også til at planlægge og udføre happenings nede midt i Aarhus’ pulserende byliv.

Undervisere

Mads Jakobsen

Mads Jakobsen

Underviser i Badminton, Ski & Snowboard, Film og Eventmageri
Søren Møller

Søren Møller

Underviser i Outdoor, Eventmageri og Kultur- og Idrætspiloterne

mærk stemningen på ihå med en rundvisning

Overvejer du, om du skulle tage på højskole, men er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kom og besøg os. Den bedste måde at blive afklaret på er ved at mærke stemningen, møde de mennesker, der er på højskolen, og se vores omgivelser og mange faciliteter med egne øjne.

Livet på #IHAARHUS

Scroll til toppen