Er du vores nye fitnessunderviser?

Idrætshøjskolen Aarhus søger en timelærer til fitnessfaget med ansættelse fra 14/8 – 12/12 2017.

IHÅ søger en timelærer, der har lyst til at indgå i et højskolemiljø. Vi ønsker at nogle af de følgende kompetencer kan udfylde stillingen:
Holdinstruktør inden for fitness-relevante områder som eksempelvis step, spinning, yoga, body conditioning, boksning, TRX, HIIT, ab attack eller lignende.

Du kan, inden for fagets rammer, selv være med til at danne det fagspecifikke indhold af undervisningen, og du vil indgå i et stærkt fitnessteam med to mandlige kolleger.

Vi forventer, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som f.eks. idrætslærer, Cand.scient. i idræt, fysioterapeut, og at du har kompetencer inden for nogle af de ovennævnte fitnessdiscipliner samt praktisk undervisningserfaring.

Vi forventer en timelæreransættelse på ca. 70 timer fordelt henover perioden og til overenskomstmæssig løn inkl. forberedelsesfaktor.

 

Evt. spørgsmål kan rettes til forstander Henrik Løvschall på mail: [email protected]

Vi vil ligeledes gerne tage imod din kortfattede ansøgning og dit CV på [email protected] Send din ansøgning så snart som muligt, da vi læser ansøgningerne og indkalder til samtale løbende.

 

Idrætshøjskolen Aarhus er en stor idrætshøjskole placeret i Risskov med omkring 150 sportsglade højskoleelever og 20 engagerede højskolelærere, foruden administrationen, pedeller, køkkenet osv.