Badminton (kun forår)

Vores ambition er at give dig den bedste badmintonundervisning. Gennem leg, intensitet, kreativitet og gennem badmintonfaglig indsigt udvikles dit spil og fysik. Vi har fokus på personlig dygtiggørelse, så du kan blive en bedre badmintonspiller og opnå dine mål. Du bliver udfordret i teknik, taktik og fysisk og mental styrke. Vi leger, eksperimenterer og konkurrerer os frem.

Hvis du vælger badminton som et af dine to idrætsspecialer vil du have badmintontræning i vores haller to gange om ugen. Den tekniske træning vil ofte være opdelt, så du kan træne det, der har mest relevans for dig.


badminton


Optimale faciliteter

Med adgang til flere store idrætshaller og en aktivitetshal, der altid er åben for træning har du optimale forhold til at træne badminton på IHÅ. Det bedste er at hallerne ligger lige op af dit værelse, så der er ingen bøvl med transport.


Rejser med badminton

Både på efterårs- og forårsopholdet er der mulighed for at komme med til Club La Santa på Lanzarote.

Club La Santa byder på fantastiske faciliteter og dygtige instruktører, der kan give ny inspiration til din træning. Derudover skader det jo heller ikke at Lanzarote byder på et dejligt varmt klima og en natur, der inviterer til fantastiske oplevelser.

Læs mere om rejser på IHÅ
rejser med badminton


Bliv badmintontræner

For de mere ambitiøse spillere er der mulighed for at spille i en af de mange badmintonklubber, der ligger tæt på IHÅ. Vi tilbyder også trænerkursus gennem DGI, som gennemføres i undervisningstiden. Et trænerkursus giver dig mulighed for personlig udvikling, ikke kun som træner, men også som spiller. Efter du har gennemført trænerkurset vil du råde over basale redskaber til at kunne varetage træning for børn og nybegyndere.


Mik Hulgaard Jensen
Underviser i Badminton og Tennis. Ved siden af sin tid på højskolen arbejder Mik som tenniskonsulent ved DGI.

Mik Hulgaard Jensen